طراحی سایت آموزشگاهی

چگونه یک سایت آموزشگاهی طراحی کنیم؟
با فراگیر شدن اینترنت و پیشرفت تکنولوژی، کسب‌وکارهای اینترنتی بیشتر از همیشه رواج پیدا کرده اند و اکثر انسان‌ها بر ای دستیابی به خدماتی که مدنظرشان است، به سراغ اینترنت میروند؛ بنابراین داشتن یک سایت آموزشگاهی و ارائه‌ی خدمات اینترنتی از ملزومات دنیای امروز است.
با گسترش ویروس کرونا در کشورها، اهمیت آموزش آنلاین بیشتر شد و تمامی افرادی را که در این حوزه کار میکردند به فکر طراحی سایت آموزشگاهی فروبرد، زیرا به کمک یک پلتفرم آنلاین، میتوان برخی از آموزش هارا به صورت مجازی و غیرحضوری ارائه داد. اگر شما هم تمایل دارید یک سایت آموزشگاهی طراحی کنید ، توصیه میکنم تا پایان این مقاله، همراه ما باشید.
مزیت های طراحی سایت آموزشگاهی
در صورت داشتن یک سایت آموزشگاهی، میتوانید روند آموزش را بهبود ببخشید و تمامی اساتید کشور را بدون محدودیت جغرافیایی، به دانشجویان متصل کنید تا بتوانند از آموزش‌ها بهره ببرند؛ علاوه براین، میتوانید فایل های آموزشی خود را در قالب های متفاوت از جمله فیلم، پادکست و عکس‌های آموزشی ارائه دهید.
همچنینبرای طراحی سایت اگر از پلتفرم‌های آنلاینی استفاده کنید که آموزش هارا ضبط میکنند، دانشجویان بدون داشتن محدودیت زمانی، در هر مکان و هر زمانی به آموزش ها دسترسی دارند.
مزیت دیگر سایت های آموزشگاهی، این است که با استفاده از آنها میتوانید آزمون‌های آنلاین را برگزار کنید و در وقت خود صرفه جویی کنید.
با توجه به تمامی این مزیت‌ها، بدیهی است که افراد زیادی به سمت طراحی سایت‌ آموزشگاهی بروند و کاربران آنها روز به روز افزایش یابند. بنابراین شما هم هرچه سریعتر دست به کار شوید و طراحی سایت آموزشگاهی خود را به وبیرو (WEBIRO)، بسپارید.
کاربردهای یک سایت آموزشگاهی
لازم به ذکر است که طراحی سایت آموزشگاهی برای بسیاری از موسسات مانند مدارس، آموزشگاه‌های زبان، دانشگاه‌ها، آموزشگاه‌های موسیقی ، مهدکودک‌ها و … قابل استفاده اند و تمامی افرادی که از این موسسات بهره میبرند مانند دبیران، دانشجویان ، دانش‌آموزان و اولیاء آنها، میتوانند از سایت این خدمات را دریافت کنند.
ویژگی‌های یک سایت آموزشگاهی
یک سایت آموزشگاهی باید بخش‌های متفاوتی مثل ثبت نام، حساب کاربری، محصولات، مشاهده‌ی نمرات ، وضعیت مالی و برگزاری آزمون را شامل شود اما این سایت چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

 سایتی که طراحی ساده ای داشته باشد و کاربر بتواند به تمام بخش‌های مورد نیازش دسترسی داشته باشد، سایتی کاربرپسند است.
طراحی سایت آموزشگاهی، باید جذاب و زیبا باشد و کاربر را جذب کند تا در سایت ثبت نام کند.
توجه به خلاقیت یکی از اصول مهم در طراحی سایت آموزشگاهی است.
سایت باید منظم و منسجم باشد تا کاربر به راحتی بتواند در سایت پیمایش کند.
دسته‌بندی‌های درست بسیار مهم است زیرا کاربر مطالبی که جستجو میکند را به کمک آنها پیدا میکند.
اگر مخاطبین سایت شما کودکان هستند، طراحی باید به گونه ای باشد تا سایت برای آنها، کسل کننده نباشد.

نکات طلایی طراحی یک وبسایت آموزشگاهی

در مرحله‌ی اول و پیش از انجام هرکاری، رقبای خود را بررسی کنید. اگر بخواهید یک وبسایت در زمینه‌ی آموزش طراحی سایت بسازید، باید رقبای خود را بررسی کنید تا ببینید که آیا آموزش صوتی بهتر و مفیدتر است یا آموزش ویدیویی؟ البته که قصد کپی کردن از آنها را نداریم اما دیدن این سایت ها، میتواند الهام بخش شما باشد.
ممکن است به دلیل آگاهی نداشتن از یک مسئله، سایت شما از یک رتبه‌ی سئوی خوب به رتبه‌های پایین تری سقوط کند، فقط به خاطر اینکه شما ندانسته از یک عکس که از حق کپی رایت برخوردار بوده است، استفاده کرده‌اید. آگاهی از مطالب حقوقی مانند حق کپی رایت و … بسیار مهم است بنابراین حتما در این زمینه تحقیق کنید.
سایت مپ درست و دقیق، موجب میشود که تصادفی URLصفحه‌ای را تغییر ندهید و به صورت اتفاقی، لینک‌های شکسته نسازید. همانطور که میدانید، این لینک‌ها برروی تجربه‌ی کاربری تاثیر بدی میگذارند. بنابراین، به سایت مپ خود اهمیت دهید زیرا اوست که کاربران را از مواجهه با لینک‌های شکسته، در امان نگه میدارد.
با بهینه کردن عکس‌ها، افزونه‌ها، ویدئوها و انیمیشن‌های سایت آموزشگاهی خود را بهینه کنید و سرعت آن را بالا ببرید. درواقع اینکار بر روی نرخ پرش نیز تاثیر بالایی دارد. بر طبق تحقیقات، سایت‌هایی که تنها ظرف دو ثانیه لود شده اند، تقریبا 9 درصد و سایت‌هایی که لود شدن آنها 5 ثانیه زمان میبرد، حدود 38 درصد نرخ پرش داشته اند.

چند نمونه طراحی سایت در این حوزه ببینید و ایده بگیرید.

فهرست